Prijzen

ACTIE!!!!: Wegens het 10 jarige bestaan van Rijschool Kienhuis krijg je in de maand april, bij aanschaf van een startpakket, een theorieboek t.w.v 27,50 gratis! 

Prijzen los 2024

Uiteraard ben je met het startpakket voordeliger uit. Wil je het voordeel van een pakket, maar dan uitgebreider? Kies dan de onderdelen die jij wil, er gewoon bij.

Kies je voor een startpakket, dan kan deze in 3 termijnen betaald worden.

Mocht je aan de lessen in het pakket niet genoeg hebben kunnen deze daarna los bijgekocht worden of je kan kiezen voor het 10 lesuren pakket. Blijkt het dat je minder lessen nodig hebt, dan betalen we de overige lessen gewoon terug.

Voordat je op examen kan, moet een gezondheidsverklaring worden ingevuld bij het CBR. Zij brengen hiervoor kosten in rekening (€ 44,50 per 1 januari 2024). 
Kijk voor meer informatie hierover op www.cbr.nl.

Voor afwijkende verzoeken, neem gerust contact met ons op!

Pakketten 2024

Julian Wouters
Julian Wouters
2023-11-27
Hele fijne en rustige rij instructeur, die gezellig is en waar je je op je gemak bij voelt.
MB
MB
2023-11-27
Ik heb de rijlessen bij autorijschool Kienhuis als zeer prettig ervaren. Een zeer rustige en vriendelijke instructeur. Hij legde alles duidelijk uit en stelde mij op mijn gemak, ook voorafgaand aan het rijexamen. Dit heeft geresulteerd dat ik de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs.